Ratingstatistik Danmark

Vi ved, om din kunde går konkurs - et helt år i forvejen

Kredittab er en realitet for alle virksomheder, og ofte er de alt for omkostningsfulde. Hvis du vil minimere dine risici, er vores kreditvurderingssystem en investering, som tjener sig ind mange gange. Siden AAA-ratingen blev introduceret i Danmark, har Soliditet regelmæssigt foretaget analyser af systemets træfsikkerhed.

Med Soliditets kreditvurderingssystem ved du et helt år i forvejen, om en kunde eller leverandør er på vej mod konkurs. Vi analyserer regelmæssigt alle insolvente virksomheder. I vores database finder vi den rating, som virksomheden havde før konkursen. Derigennem kan vi diagnosticere risikoen for, at en virksomhed vil gå konkurs inden for de kommende 12 måneder.

Vores rating og ratingstatistik giver dig blandt andet mulighed for nemt og enkelt at beregne og anskueliggøre risici i din kundeportefølje. Det er således et relevant hjælpemiddel, hvis du stræber efter at skabe lønsomhed i din virksomhed.

Ratingstatisk
Ratingstatistikken viser risikoen for, at virksomheder med henholdsvis en AAA, AA, A, B samt C rating går konkurs, tvangsopløses eller går i betalingsstandsning inden for 12 måneder. 

 

 % AAA AA A B C
12 måneder 0.2 0.4 1.5 4.7 8.8

 

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

Forretnings-rådgiverne

Soliditets forretnings-
rådgivere er erfarne og kompetente analytikere og specialister, som er udstyret med de nyeste værktøjer til analyse af mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved