Ratingdiplom

Et bevis på din langsigtede pålidelighed

Hvis din virksomhed har en AAA-, AA-, eller A-rating, kan du stolt vise din kreditværdighed for andre ved at bestille et diplom hos os. Diplomet viser dine samarbejdspartnere, at din virksomhed er pålidelig og kreditværdig. Soliditet hjælper således med at styrke din troværdighed hos eksisterende og potentielle samarbejdspartnere.

Som kreditværdig virksomhed kan du få et diplom, som viser ratingen samt virksomhedens navn og DUNS-nummer. Desuden indeholder diplomet information om antallet af virksomhed med samme rating i hele Danmark samt inden for din branche.

Kriterier for at få et diplom

AAA gives kun til aktie- og anpartsselskaber. Herudover skal virksomheden have en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

AA er den højeste rating, som interessent-, kommandit- og enkeltmandsvirksomheder kan få. Her skal virksomheden have en god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

For at få blive ratet som A skal virksomheden have en tilstrækkelig evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Læs mere i vores Ratingguide

Eksklusive diplomer - til de virkelig langsigtede

Hos Soliditet er vi af den overbevisning, at de virksomheder, som arbejder langsigtet og har orden i økonomien, fortjener ekstra opmærksomhed. Derfor tilbyder vi eksklusive diplomer til virksomheder med en flerårig AAA-rating. De findes i tre forskellige versioner.

  • 3 år som AAA giver adgang til et bronze-diplom
  • 5 år som AAA giver adgang til et sølv-diplom
  • 10 år som AAA giver adgang til et guld-diplom

Vil du vide mere?

Vil du vide, hvilken rating din virksomhed har, og hvilket produkt der passer dig bedst? Kontakt os:
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 
Køb direkte
Gå til webshop

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved