Betalingsindex

Vink farvel til kunder med dårlig betalingsadfærd

Vores Betalingsindex er et nøgletal og en variabel, som hjælper dig med at kortlægge dine kunders betalingsadfærd. Det er både vigtigt at vide, hvilke kunder du skal værne om, og hvilke du skal være ekstra opmærksom på. Og det gælder særligt for dig, som aktivt arbejder for langvarige kunderelationer.

Hvis du vil have kontrol over, hvordan dine kunder betaler deres regninger til dig som leverandør, er Soliditets Betalingsindex den optimale løsning. Du får oplysninger om virksomhedens betalingsadfærd og kan således vurdere, om du vil blive betalt og hvornår.

Betalingsindexet består af indsamlede informationer fra Soliditets samarbejdspartnere om deres kunders betalingsmønstre. Informationerne samles i en database, som opdates ugentligt med nye informationer fra Soliditets samarbejdspartnere. Databasen indeholder flere tusinde fakturaer. Soliditets samarbejdspartnere består af nogle af Danmarks største virksomheder, som har set det nyttige i at dele information om brancher og kunder.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

Forretnings-rådgiverne

Soliditets forretningsrådgivere er erfarne og kompetente analytikere og specialister, som er udstyret med de nyeste værktøjer til analyse af mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved