Salg og Marketing

Vi kan reducere dine kundetab med 25-50% Og hjælpe dig med at finde nye og ikke mindst betalende kunder

Hos Soliditet hjælper vi virksomheder med at måle, analysere og begrænse kreditrisici. Vi har lang erfaring med at strukturere store informationsmængder, se trends og drage konklusioner. Vore kompetencer og strukturerede arbejdsmetoder kan imidlertid bruges til andet end kreditvurdering. Vi kan også hjælpe dig, som arbejder med salg eller marketing.

Vi har løsninger, som tager udgangspunkt i din virksomheds forudsætninger og specifikke behov. Inden for salg og marketing har vi forskellige analyser, som hjælper dig i dit arbejde.

  • Potentialeanalyse. Vi identificerer potentialet for mersalg til dine eksisterende kunder og analyserer hvilke af dine produkter, der matcher en given målgruppe.

  • Loyalitetsanalyse. Vi identificerer indikatorer på sandsynligheden for, at du mister en kunde. Vi kan eksempelvis udvikle et scorekort, som angiver den procentuelle sandsynlighed for, at en given kunde opsiger sin aftale.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

Forretnings-rådgiverne

Soliditets forretningsrådgivere er erfarne og kompetente analytikere og specialister, som er udstyret med de nyeste værktøjer til analyse af mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved