Enkeltmandsvirksomheder

Kreditvurdering af enkeltmandsvirksomheder – for din tryghed

På grund af stor efterspørgsel i markedet kreditvurderer Soliditet enkeltmandsvirksomheder. Det giver dig indblik i flere kunder og leverandørers betalingsevne og helbredstilstand - og sikrer dig endnu bedre mod tab!

Enkeltmandsvirksomheder har ikke har pligt til at oplyse deres regnskabstal, og derfor bygger ratingen på en række andre gennemtestede kriterier, som, ifølge vores historiske analyser, har indvirkning på sandsynligheden for, at en virksomhed går konkurs, tvangsopløses eller kommer under rekonstruktion i løbet af 12 måneder.

I kreditvurderingen af enkeltmandsvirksomheder indgår følgende kriterier:

  • Stamdata: Branche, antal år på markedet, geografi, antal ansatte, selskabstype (der skelnes f.eks. mellem I/S og Enkeltmandsvirksomhed). Endvidere indgår i sagens natur data fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
  • Betalingsadfærd: Indsamlede oplysninger omkring virksomhedens betalingsmønstre målt i antal dage en faktura betales før/efter sidste betalingsdato.

En gennemtestet model

Vores rating af enkeltmandsvirksomheder testes grundigt på virksomheder med store og blandede kundeporteføljer, herunder virksomheder inden for telebranchen og den finansielle sektor. Analyserne viser utvetydigt, at vores kreditvurdering giver et overblik over risikofordelingen i virksomheders kundeporteføljer.

Du kan påvirke din kreditvurdering

Mange vil vide, om de kan påvirke deres rating. Svaret er ja. Eftersom vores rating er en sandsynlighedsberegning, styrkes den jo flere informationer, vi har tilgængelige. Du er derfor velkommen til at indscanne og sende dine regnskabstal til Soliditet, hvis du mener, at de kan have en positiv indflydelse på din virksomheds rating. Med disse oplysninger vil vi med det samme foretage en ny vurdering af din virksomhed.

Soliditet som kreditvurderingsbureau

Soliditet er et kreditvurderingsbureau med mange års erfaring i indsamling og berigelse af virksomhedsdata. Vores data er indsamlet fra veldokumenterede kilder som f.eks. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Dataindsamlingen foregår helt i tråd med og med respekt for de regler og love, der findes på området.

Dataene bruges til dybdegående analyser af markedets udsving. Disse analyser omdanner vi siden hen til vores score og rating, som hele tiden evalueres og testes, så vores kunder sikres en tidssvarende kreditvurdering. Formålet med vores rating er at yde en service, der hjælper store som små virksomheder med at tage informerede beslutninger - og vigtigst af alt - undgå tab.

Vi har kunder, som anvender vores rating på meget forskellige måder. For de fleste gælder det dog, at ratingen indgår som en del af et bredere beslutningsgrundlag, når virksomheder træffer deres kreditbeslutninger. Dermed er Soliditets rating alene ikke afgørende for, hvorvidt nye kunder tilbydes kredit eller ej.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved