Kreditvurderingssystem

Fra højeste AAA til laveste C – vores kreditvurderingssystem hjælper dig med at gøre bedre forretning

Flere tusinde virksomheder får dagligt hjælp fra vores kreditvurderingssystem til hurtigt at træffe sikre og lønsomme beslutninger. Med hjælp fra Soliditet kan du etablere samarbejde med alle. Vores kreditvurdering består af en rating og et anbefalet kreditmax, som øjeblikkelig giver dig indblik i, om du skal bede om forskudsbetaling, begrænse eller øge dit kreditbeløb.

Soliditets kreditvurderingssystem er en kendt og pålidelig ekspertmodel, som hjælper din virksomhed med at undgå kredittab. Modellen bygger på specialiseret erfaring med kreditgivning. Den fanger en stor del af alle konkurser og forhindrer unødige kredittab. Modellen kan bruges i både kredit- og markedssammenhænge, såsom kreditgivning, søgning efter kundeemner og indkøb.

Systemet har løbende opdatering af ratingstatistik, som bekræfter træfsikkerheden over land tid. Modellen har desuden vist sig at fungere under både lav- og højkonjunktur. Siden lanceringen i 1989 har vi kontinuerligt videreudviklet systemet, således at du er sikret den højest mulige kvalitet og træfsikkerhed.

Altid dugfrisk vurdering

Vores kreditinformation bliver opdateret flere gange dagligt. Desuden udarbejder vi en aktuel kreditvurdering og rating så snart, der er ny information tilgængelig. På den måde er vores vurdering altid baseret på dagsaktuel information.

Kreditvurderingssystemet effektiviserer arbejdet i din kreditafdeling

Med vores rating får du: 

  • En enkel bedømmelsesskala.

  • En fælles ratingstandard for alle nordiske lande.

  • Med start i 1989 tilbyder vi markedets langsigtede ratingstatistik.

Forøg dine forretningsmuligheder

Soliditets kreditvurderingssystem hjælper dig både med at undgå kredittab samt med at maksimere dine forretningsmuligheder. Med vores system kan du nemlig træffe kalkulerede, objektive og hurtige risikobeslutninger.

Vores kreditrating bruges ofte som beslutningsstøtte. Du får hjælp til at bedømme muligheder gennem hurtig og enkel fastsættelse af betalingsvilkår og kreditgrænser på dine kunder og leverandører. Ratingen giver dig imidlertid også en klar konkurrencefordel i offentlige indkøb samtidig med, at den hjælper dig i din søgning efter nye lønsomme kunder.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

Forretnings-rådgiverne

Soliditets forretningsrådgivere er erfarne og kompetente analytikere og specialister, som er udstyret med de nyeste værktøjer til analyse af mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved