Om Soliditet

Soliditet skifter navn til Bisnode

Fra 1. marts 2013 finder du Soliditet under navnet Bisnode.

Soliditet har i mange år været en del af koncernen Bisnode, men det er nu på tide, at de forskellige brands i koncernen drager fordel af hinanden – og derfor samler vi os nu under ét brand. For dig som kunde betyder det, at du kan få mere ud af den ekspertise, som findes i hele koncernen.

Du får samme produkter og ydelser
Navneskiftet påvirker ikke vores produkter og ydelser. Som kunde kan du derfor være sikker på, at du vil have adgang til samme produkter og ydelser, som du har i dag. Den eneste forandring er, at den faktura du modtager fra os fra den 1. marts vil have Bisnode som afsender.

Det sker ikke på én dag
At gå fra Soliditet til Bisnode sker ikke fra denne ene dag til den anden. Gennem 2013 vil du opleve, at vores produkter skifter farve fra orange til grøn. Men bare rolig, det er kun farve og navn, der forandrer sig.

Hvem er Bisnode
Bisnode er en af Europas førende leverandører af digital forretningsinformation. Koncernen udbyder kredit-, marketing- og forretningsløsninger, som hjælper flere end 200.000 virksomheder med at minimere risici, maksimere salg samt med at tage bedre forretningsbeslutninger. Bisnode findes i 19 europæiske lande og har ca. 3.000 medarbejdere. Læs mere på www.bisnode.com.

Kontakt os

Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan skabe større lønsomhed i din virksomhed.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved