Forretningsrådgiverne, Vi hjælper dig

Har du den nødvendige viden om dine
samarbejdspartnere til at skabe lønsomhed?

Det som skaber lønsomhed gemmer sig ofte i detaljerne. Der er i dag store forretningsmuligheder for den, som formår og har tid til at bevæge sig ud i de enorme mængder af forretningsinformation, som findes. Det handler ikke bare om at lagre information og automatisere forskellige led i forretningsprocessen. Det handler frem for alt om at effektivisere håndteringen af virksomhedens kreditkunder.

Hos Soliditet har vi et helt forretningsområde bygget op omkring at hjælpe vores kunder med dette. Vi kalder forretningsområdet Solution, og her har vi samlet specialiserede og erfarne forretningsrådgivere og analytikere.

Uanset om du sidder i ledelsen eller har en anden ledende position i virksomheden, kan de med deres kompetence give dig viden og information om dine kunder, som du ikke vidste, du havde. I Solution er medarbejderne rustet med de nyeste værktøjer til at analysere mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner. Alt dette med henblik på at give dig svaret på, hvordan du skaber lønsomhed.

Dit forretningsmål – vores viden og kompetence

Vi tilpasser vores løsninger til dine behov og ressourcer. Desuden kan vi tilbyde specialtilpassede modeller og analyser inden for emneudvælgelse, kreditgivning, kreditvurdering, håndtering af eksisterende kunder samt kunder på inkasso. Lad os blive dine personlige rådgivere og hjælpe dig til at nå dine forretningsmål.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved