Diplomering

Diplomet viser din kreditværdighed i forretningsverdenen

Siden 1908 er virksomheder blevet vurderet af Soliditet, og fra 1996 fik virksomheder mulighed for at synliggøre deres kreditværdighed gennem et ratingdiplom. Det var dog allerede i 1989, at Soliditet udviklede det nuværende ratingsystem, som er Nordens ældste og bedst etablerede kreditvurderingssystem.

Takket være kvaliteten i vores kreditvurderingsmodel, vores integritet og lange historie, har Soliditets ratingsystem vundet både anerkendelse og en høj kendskabsgrad. Det er et system, som i dag hjælper virksomheder med at gøre bedre og sikrere forretninger i hele Norden.

Kriterier for diplomering

Vi tilbyder diplomer til virksomheder, som er ratet AAA, AA eller A. Læs mere i vores ratingguide

En AAA-virksomhed, som har haft AAA i mindst 3 år, kan desuden købe et eksklusivt diplom. De eksklusive diplomer findes i en tretrins-skala, hvor AAA Bronze gives til virksomheder med en AAA-rating 3 år i træk, AAA Sølv gives til virksomheder med en AAA-rating 5 år i træk, mens AAA Guld gives til virksomheder, som har haft en AAA-rating i hele 10 år. En sådan rating er et udtryk for, at du har en yderst solid virksomhed. Læs mere om vores ratingdiplomer

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved