Kreditgivning B2B

Skab lønsom forretning gennem kreditgivning

Med lang erfaring, brede kompetencer og nytænkning kan vi give dig et helt unikt og solidt beslutningsgrundlag, som sikrer dig lønsom forretning. Vi kan også hjælpe dig med at forbedre dine rutiner og effektivisere dine arbejdsprocesser inden for datakvalitet, salg, risici samt indkøb.

Med vores analyse belyser vi de områder, som kan forbedres. Vi klarlægger, om der i forskellige processer bliver arbejdet optimalt for at nå virksomhedens målsætning. Det bliver set i forhold til lønsomhed, effektivitet og kvalitet. Analysen giver dig indsigt i den effekt, som virksomheden kan opnå ved at bruge Soliditets løsninger til at ændre rutiner.

I samråd med jer identificerer vi de hidtil kendte problemområder eller mulige vækstområder, som analysen skal dreje sig om. Derefter foretager vi en analyse, som:

  • Synliggør forskellige problemstillinger

  • Viser, hvordan problemstillingerne påvirker virksomheden

  • Præsenterer en løsning

  • Synliggør effekten for dig og din virksomhed

Kortlægning af rutiner og processer

Vi kortlægger de daglige rutiner og processer, der findes for indhentning, lagring og anvendelse af virksomhedsinformation. Der er mange risici forbundet med at håndtere information om forskellige forretningspartnere optimalt.

Ofte kan transaktionerne blive behandlet forkert eller tage for lang til, og informationerne kommer ikke frem til rette person. På den måde løber omkostningerne løbsk. Virksomhedens lønsomhed vil blive forbedret betydeligt, hvis rutiner og arbejdsprocesser effektiviseres.

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

Forretnings-rådgiverne

Soliditets forretningsrådgivere er erfarne og kompetente analytikere og specialister, som er udstyret med de nyeste værktøjer til analyse af mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved