Situationsanalyse

Vil du have fuld kontrol over risici og muligheder i din virksomhed? Kortlæg dem med vores situationsanalyse

Vores situationsanalyse giver ikke kun overblik over dine kunde- og leverandørforhold. Den giver også et konkret bud på en optimal løsning for præcis din virksomhed. Vi kortlægger kvaliteten af virksomhedsinformationerne i din database og undersøger virksomhedens processer. Samtidig analyserer vi din virksomheds risici og muligheder inden for kredit og salg. Baseret på dine risici får du desuden et overblik over din nuværende leverandørfordeling. Analysen gennemføres af vores forretningsrådgivere i Soliditet Solution.

Situationsanalysen belyser både operative og strategiske forbedringsområder. Du får indsigt i kvalitetsniveauet i virksomhedens forretningsinformation. Herudover ser vi på, om forretningsprocessen har et optimalt risikoniveau med de værktøjer, som virksomheden anvender som beslutningsstøtte på nuværende tidspunkt.

Al denne information ligger til grund for den løsning, vi anbefaler. Du får også en præsentation af de kvantitative effekter samt en belysning af den kvalitative merværdi, som I får med en løsning fra Soliditet.

Vi fokuserer på følgende områder:

  • Datakvalitet

  • Salg og risiko

  • Indkøb

Vil du vide mere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 

Forretnings- rådgiverne

Soliditets forretningsrådgivere er erfarne og kompetente analytikere og specialister, som er udstyret med de nyeste værktøjer til analyse af mønstre og adfærd i kundedatabaser og transaktioner.

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved