Live ratinglogo

Pral ikke med din virksomhed – lad vores Live ratinglogo gøre det for dig!

Alle virksomheder ved, hvor vigtigt det er med et godt omdømme. Og at mindskning af risici er en del af den daglige forretning. I det arbejde er kreditværdighed en faktor, der skiller fårene fra bukkene. Vores rating viser tydeligt, at din virksomhed er kreditværdig og dermed en pålidelig partner.

Som kreditværdig virksomhed kan du bruge din dagsaktuelle rating i din markedsføring. Med Soliditets Live ratinglogo har du mulighed for at skilte med din flotte rating på din hjemmeside. På den måde ser både eksisterende og nye samarbejdspartnere, at din virksomhed er værd at gøre forretning med.

Altid aktuel rating

Vores digitale Live ratinglogo opdateres dagligt. Du har derfor altid en dugfrisk rating, som bliver hentet direkte fra vores database. Den daglige opdatering giver stor tryghed for en potentiel kunde, som er interesseret i et fremtidigt samarbejde. For tydeligt at fremhæve ratingens aktualitet sørger systemet for at vise dagens dato ved logoet.

Live ratinglogoet findes både på dansk og engelsk, og du får begge sprog med i købet. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige formater, blandt andet kan du både få Live ratinglogoet i vandret og lodret format.

Live ratinglogoet købes som et abonnement, som er fortløbende og på årsbasis. Du har en måneds opsigelse på abonnementet.

Et beskyttet varemærke

Bemærk at Soliditets kreditvurderingssystem AAA er et registreret varemærke, som tilhører Soliditet. Det er beskyttet af Varemærkeretten. Det betyder, at du skal købe logoet gennem Soliditet for at have ret til at anvende det.

Hvis du bruger logoet uden at have købt det gennem Solditet, gør du dig skyldig i varemærkekrænkelse og begår dermed en strafbar handling. Hvis det sker, er du forpligtet til at erstatte det tab, som måtte være påført Soliditet som den retmæssige indehaver af varemærket.

Vil du vide mere?

Vil du vide, hvilken rating din virksomhed har, og hvilket produkt der passer dig bedst? Kontakt os:
Tlf. 36 73 81 84

Vi kontakter gerne dig, hvis du angiver dit telefonnummer her:
Send

Tak! Din meddelelse er blevet sendt til Soliditet. 
Din meddelelse er ikke blevet sendt. Prøv venligst igen senere. 
Køb direkte
Gå til webshop

 

Svært at finde?

Se site map
Business Support 70 22 04 10
Mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:00-15:30.
 Klik her for at gå til Business Support
© Soliditet 2018. All Rights Reserved